Ooghoogte


Te Scheldekwartier heb ik me uitgegeven voor gegadigde.
Ontving bij showboat gratis broodje rookworst en mocht met hoogwerker naar ooghoogte van toekomstige nieuwbouw. Het enige is nu, dat ik hoop dat makelaar niet op mij munt als hij verslaggeefster Vlissingse Bode desgevraagd meedeelt dat hij 1 koper heeft en dat met 3 anderen wordt onderhandeld. Weet bijna zeker, dat ik op tijd en goed articulerend heb gezegd, dat ik er nog eens over moest nadenken.

2 Reacties

 1. Bob Pingen

  Blijkbaar zonder het te weten raakt gewaardeerde WH aan de kern van het probleem. Uit eerste hand weet ik dat geïnteresseerden afzien van aankoop van een woning op die plek omdat er geen ruimte voor hun auto is. En door handhaving van dat veel te grote dok zijn die geplande woningen ook nog eens per auto vrijwel onbereikbaar.

 2. wim hofman

  Pas op met zulke foto’s, beste Flip. Je brengt slooplustigen op gedachten.

  Groeten,
  Wim.

  P.S.

  Het uitzicht op die parkeergarage is ook te verfoeien. Ook die garage kan misschien weg.

Geen reacties toegestaan.