Rechteroor

 Obama leverde te Washington eindstrijd, tweets daarover bromden in broekzak, terwijl te Scheldestad een schitterende Johannes Passion op de mat werd gebracht door Walchers koor & internationaal ensemble van buitengewone klasse. Ik bevond me op rij#1 met uitgebreid zicht op Stefanie Troffaes en Pascale Oppliger (beiden traverso), Piet Stryckers (gamba), Sofie Vanden Eynde (theorbe), Isabelle Verachtert (2de viool) en Jos Vogel (orgel continuo). Ik meende ook mien breur te zien @ tenoren @ Bachkoor, de bewogen rechterarm is van Martien van Woerkum, die de familie al jaren kent van zijn Tilburgse activiteiten. Zo’n uitvoering hakt er zodanig in, dat ik hele ochtend al op zoek ben naar nadere informatie over Malchus die door een merkwaardig ongeluk zijn rechteroor moest missen.  Ik vond dit.  

1 Reactie

  1. Flip (Auteur bericht)

    Mijn moeder voornoemd is hier nog niet geweest vandaag, zij zou ongetwijfeld al met het geschrevene in Lucas zijn aangekomen:
    http://www.thelife.nl/pag.php?c=5&s=1&s2=11&v=180

Geen reacties toegestaan.