Tabloidrolf


Waar, Lantvanbelogte, zo informeert TV Walcheren via Twitter, gaat het volgens u naartoe met de media te Zeeland? Ach, antwoord ik dan, moet je daar een oude garnalenvisser nog over lastig vallen? Ben nu bijna drie jaar niet meer op zee geweest, schuitjes varen uit zonder dat mij nog iets wordt gevraagd en Tvisserijschap is opgezegd. Maar TV Walcheren vindt dat smoesjes, hongert naar content. Vooruit dan, het begin misschien van een korte serie, die onregelmatig zal zijn.  Begin met schitterend voorbeeld. Lantvanbelogte’s favoriete dagbladschrijver, Tabloidrolf, die Last Night In Twisted River van John Irving doorworstelt, daarvan te Twitter nauwgezet followers op de hoogte houdt, vervolgens Irving interviewt, avondlijk uitwerkt, sanderendaags op papier en on-line publiceert en op de dag van bezoek van schrijver aan Zeeuwse hoofdstad ook nog fotografeert & fans interviewt met gebruikmaking van camera + cameraman.  Niks camjo dus. Wat een organisatie, wat een inzet, wat een talent en wat een output…. Rolf moet straks dik in Nieuwspoort Zeeland (ofzo) en mogelijk op Peijsleijst. Wacht, nou twittert ie ook nog over Irving vanuit avondsessie met Roosevelt Academy. Gerust gevoel: als daar nog iets gebeurt, dan horen we ‘t.

1 Reactie

  1. pim

    Meer! MEER!!!

Geen reacties toegestaan.