ZeelandDoc

Maak reclame voor ZeelandDoc.
Nieuw salontafelboekachtig tijdschrift waar oud-collega Peter van Houte – eerste programmaleider Omroep Zeeland  – veel tijd en energie in heeft gestopt. Vanmiddag waren we bij launch te Drvkkery, afgeladen met representanten van huidig en gewezen journaille. Tsjonge daar liepen nog 15 docjaargangen ongezegde en -geschreven verhalen tussen. Eerste exemplaar werd overhandigd aan Peter de Jonge, fungerend hoofdredacteur AD (maar ook ex-PZC zoals nagenoeg alle andere aanwezigen). Peter riep op niet somber te zijn over kwaliteit Zeeuwse media, want vroeger was het niet veel anders. Hij riep in herinnering, dat sportchef Joop van den Berg hem naar vergadering Dambond stuurde met opdracht forse 4-kolommer te leveren.  Dat zat er niet in, geboden artikel kwam nochtans tot stand. Gelukkig liep Ko Pzondag vrijwel ten einde, wachtte de jus en kon discussie in bijzijn van al teveel ongeleide projectielen worden vermeden. Misschien komt Lantvanbelogte nog op evenement en/of salontafelboek terug, maar uit twitterbeweging weten we, dat TabloidRolf recensie exemplaar ontving en morgen te papieren hoofdproduct uitpakt. Wij laten ons niet graag opjagen meer, alhier.