Zierikzeerand

4 Reacties

 1. Cees Maas

  Flip, Schouwen en deze hoek van Circe is een paradijs voor Ons Soort Mensen. Je hebt er gelopen, aan die rand. Je hebt het gevoeld. Om de hoek ligt het natuurgebied Galgepolder en met enkele minuutjes fietsen over de kanaaldijk sta je in de oude haven in het centrum, bij de hoogaarzen. Nu ziet de wijk er nog veel te opgepropt en te steriel uit, maar dat komt goed. Vlak voor de bezichting met de makelaar zagen we een lepelaar op het dak van het huis staan. Ik nam direct en staande een optie, want zulke voortekenen moet je niet licht nemen.

 2. Cees Maas

  De derde van links heeft een oogje op ons.

  1. Flip (Auteur bericht)

   @Cees Kan jij ook overal zijn? Ze spreken er over haage baame.

 3. wim hofman

  dat kan overal zijn

Geen reacties toegestaan.