Hannes3

Stoffel Gunst kan tevreden zijn.

3 Reacties

 1. hwf

  HIER, een hartelijke felicitatie voor Hannes! Was, met de Vlamingen, trots op deze sympathieke jongen met volop Zeeuwse roots. Sinds 1937 eindelijk iemand die Nederlands spreekt en bij de eerste drie eindigde, vonden de Vlamingen, verder koketterende met de Bela Bartok uitspraak: Een wedstrijd? Dat is voor paarden…
  Hup Hannes!

 2. Flip (Auteur bericht)

  Te regionaal tabloid werden we afgelopen week vergast op een voorbeschouwing http://tinyurl.com/322czor van Rolf Bosboom, aan wiens aandacht weinig ontsnapt. Hannes kreeg les van de legendarische Stoffel Gunst.

 3. Ton

  Al hele week verbaasd dat echt talent in het schreeuwerige Nederland nauwelijks aandacht krijgt. Wie een eervolle derde plaats weet te behalen in een uiterst competitief gezelschap en op twee stappen afstand staat van de magistrale winnaar Denis Kozhukhin, krijgt terecht complimenten van … Belgie!

Geen reacties toegestaan.