Hekeltv 2

Oefening:
Lees Hekeltv 1 nog eens. Probeer u voor te stellen welke associaties iemand zou hebben die dezelfde tekst in 1953 zou lezen en schrijf daarover een essay.

1 Reactie

  1. Gosse

    Ben je ook al begonnen met het lezen van de handleiding bij je nieuwe recorder? In hoeveel talen was die meegeleverd? Bij onze dvd-recorder besloeg de inleiding (“Voordat u begint”) ruim zes pagina’s. Bij het lezen van het eerste tekstblok haakte ik af; daar werd verondersteld dat de lezer al over heel wat voorkennis beschikte. Gelukkig heeft m’n echtgenote het apparaat aan de praat gekregen. Zij heeft wel het geduld om die handleidingen grondig door te spitten. Ik ben meer van het type: doos uitpakken, stekker in het stopcontact, afstandsbediening pakken en spelen maar. Maar ja, dat leidt tot niets. Nou ja niets? Frustraties!!!!

Geen reacties toegestaan.