Mannenwerk


Zaal vol oude mannen die spraken over Fender, Gretsch en Hank B. Marvin.
Ik ergerde me een beetje, want had weinig op met die onbekenden, sommigen hadden zelfs hun vrouw meegenomen, die gingen dan zitten klappen zodra ze iets herkenden. Had minstens Henk (jarig vandaag! gefeliciteerd!) en Sjef en Arie of Leo nodig om dit eens flink van commentaar te voorzien.
We bevinden ons te Queen Elizabeth Hall, Londen en van links naar rechts zien we: Richard Thompson (gtr), Debra Dobkin (perc), James Burton (gtr), Martin Simpson (gtr), Rory McFarlane (electric bs), Danny Thompson (contrabas). John Etheridge (gtr), Christine Collister (voc), Nokie Edwards (gtr), Jay Bellerose (drums) en Dennis Coffey (gtr). Denk qua repertoire aan Walk Don’t Run en Wipe Out, Suzy Q, Polk Salad Annie, Hello, Mary Lou, Mystery Train, beetje blues, Shop Around van Smokey Robinson en veel Django Reinhardt. Wat ik gezellig noem.