Konthuppel

Als persfotograaf Ruben Oreel via de geluidsinstallatie wordt opgeroepen naar de jurywagen te komen voor een bijzonder fotomoment, wordt te Scheldestad doorgaans gevreesd dat burgemeester Roep weer een frats zal vertonen ten behoeve van Vlissingen maar nu was het nieuwe wethouder Damen (VVD). Die wilde weleens laten zien, dat men ook met ongeoefend lijf eenvoudig ringetje wegsteekt. Eerste run maakte overmoedig, misgestoken maar easy going. Aan het eind van de terugweg maakte de merrie van Ko Kwekkeboom er maar een eind aan en smeet de bewindsman via de konthuppel het zand in. Hopelijk heeft ie meer verstand van financiën.

2 Reacties

  1. Marcelle

    🙂

  2. Peter

    We komen net terug van een Provençaals dorpsdiner met music de djaaazzz met de skyline van de Mont Ventoux en krijgen een onbestemd gevoel waarin heimwee en heimhekel elkaar verdringen. Willen we terug naar Flessingue of willen we liever hier blijven?

Geen reacties toegestaan.