Gerristlunch

“Alleen dunne strepen maken een landschap dat rustig ligt” is de titel van nummer 136 in de Slibreeks. Het is een bundel met gedichten en beeldend werk van Annemiek Gerrist. Annemiek (1980) groeide op in Zeeuws-Vlaanderen, De Hroe, en woont en werkt in Amsterdam. Alleen voor deze uitgave verbleef zij enige tijd in Kunstenaarscentrum Willem3 in Vlissingen. Logisch dus, dat de presentatie werd gehouden met een lunch in de Revolution 1000.000.000etc Gallery van William Verstraeten in Middelburg, Lange Noordstraat 41. Het was hoed van eten en drinken, het boekje komt straks. Met de post.

3 Reacties

  1. wim hofman

    Een soort laatste avondmaal.

  2. wim hofman

    Mooi in de paasweek. Wij zaten echter in het vliegtuig en kregen macaroni van de klm en raakten vast op schiphol (er reden geen treinen en alles was even poetisch.

  3. Peter van Druenen

    Een mooie aanvulling zou kunnen zijn de publicatie van een lijstje met namen en rugnummers van de aanwezigen bij deze lunch waarvoor, waarschijnlijk om redenen van ruimte en kosten, niet alle abonnees van de Slibreeks uitgenodigd konden worden.

Geen reacties toegestaan.