Tourstram

Bijzonder plezierig om te merken, dat de vernieuwing van het tramspoor in de Lange Zelke van Tours niet alleen aangevat is, maar ook fijn op schema ligt.

2 Reacties

  1. Flip (Auteur bericht)

    Goed werk, Willem. In dat geval leze men voor vernieuwing aanleg. Overigens vond ik zelf een jaren 30 trammetje, nam niet de tijd om uit te zoeken of de Nationale Straat was inbegrepen, daar heeft men de jeugd voor. Het nieuwe spoor buigt aan het eind van de straat overigens naar het opzichtige spoorwegstation van Tours.

  2. Willem Bos

    Enig onderzoek (streetview) wijst uit dat hier voorheen helemaal geen tram reed en dat U dus een nieuw aangelegd tracé fotografeerde. Binnenkort rijden hier glimmend zilvr’en Alstoms. Geheel zonder bovenleiding, uiteraard.

Geen reacties toegestaan.