Beaufort04

Modified Social Bank van Jeppe Hein.
“Jeppe Heins werkt richt zich tot elk van ons, ook al hebben we er niet eens om gevraagd. Hein blinkt uit in het opzetten van schijnbaar toevallige gebeurtenissen, die de wetten van oorzaak en gevolg op het spel zetten en een onverwacht inventief gedrag van de bezoeker uitlokken. Zijn interventies, zowel sculpturaal als architecturaal, zetten een dialoog in gang tussen het werk zelf, de bezoeker en de omgeving – ook al is het een conversatie waarop niemand volledig voorbereid is.
Zoals bij veel van Heins werk het geval is, lijken ook de Modified Social Benches op de dijk in De Haan zich te verschuilen achter een vermomming van fun en entertainment. Maar wat ze eigenlijk uitlokken, is een proces van interactie en communicatie dat op verschillende niveaus werkt”.

2 Reacties

  1. wim hofman

    Wel een heel verhaal bij zo’n multifunctionele bank.

  2. Gosse

    Zo’n bankje: voor elk wat wils.

Geen reacties toegestaan.