Haagse redacteur

De krant van dinsdag arriveerde pas woensdag, per postbode. Ik geef een voorbeeld.

3 Reacties

 1. miranda

  Hoe heerlijk, er was nog een echte krant.

 2. Flip (Auteur bericht)

  Misschien is de foto van vrijdag 17 september 1976… Misschien tikte ik daar een stukje over een Zeeuwse of Brabantse kwestie in de Raad van State…of mogelijk over Zeeuwse onderwerpen in de rijksbegroting 1977. Ik bezat in elk geval al twee typediploma’s, dat is hier duidelijk te zien.
  Als ik mijn artikel af had ging ik ermee naar een verdieping lager in het gebouw waar het door collega met drie typediploma’s op een andere machine werd overgetypt, waarbij tevens een ponsband ontstond. Die band werd later op een lezer gelegd, behorende bij een telex met ingeschakelde verzendoptie. Binnen een paar minuten liep mijn tekst binnen op de telexen van de bij de GPD aangesloten dagbladen: Van Flip Feij aan Zeeland en Brabant stond er boven, gevolgd door (Van onze Haagse redacteur). Het is allemaal gebeurd.

 3. hwf

  onder je sleutels ligt de pzc van 16 september 1976….

Geen reacties toegestaan.