Horizon

De ontdekking was niets minder dan schokkend. Vanaf de boulevard in Vlissingen is nu een windmolenpark op zee zichtbaar als je richting Westkapelle kijkt en dan wat links. Licht en zicht moeten gunstig zijn en aan deze illustratie is een uitgetrokken 200 mm Nikkor-objectief te pas gekomen, maar toch…

Een stem in ons zegt, dat de onverstoorde horizon op deze plaats definitief voorbij is. Wij zijn intussen in vergadering bijeen en beraden ons op maatregelen.

horizon001_a

2 Reacties

  1. Ellie Walrave

    Dilemma, ik zou blij moeten zijn met windenergie. Maar als zelfs de horizon op de zee aangetast wordt…..
    Overigens: dankzij je blog over het domein van Jeroen en Ellen Bakker op de bonne fooi erheen gereden met sleurhut(je). Er was plaats op een overloopveld. Een riante plek, we gingen voor 2 en bleven er 10 nachten. Wat een ondernemers en wat een prachtige omgeving. Je bent bedankt.

  2. Flip Feij (Auteur bericht)

Geen reacties toegestaan.